Wegeset
Wege! Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Gości, nasz Sushi Chef Paweł Trzaskowski stworzył specjalny #wegeset. 💚
Set składa się z nieoczywistych połączeń świetnej jakości składników. Możemy przygotować go również w wersji wegańskiej, bezglutenowej czy bez laktozy.
Nasz wege set przygotowywany jest według pomysłu Sushi Chefa i dostępności sezonowych składników.
Przykładowo może składać się on z:
- Nigiri z kalafiorem, kruszonką wasabi i czarnym ryżem 2 szt.
- Nigiri z pieczoną papryką i aloesem 2 szt.
- Nigiri z pieczoną dziką pieczarką marynowaną w soli 2 szt.
- Nigiri z selerem marynowanym w zuke 2szt.
- Nigiri z pomidorem i miso 2szt.
- Gunkan z żelem z pomidora i bazyli zwinięty w ogórka 2 szt.
- Gunkan z pieczonym burakiem w occie z gorzką czekoladą zwinięty w płatek sojowy 2 szt.
- Futomaki z kalafiorem w panko 6 szt.
- Futomaki z boczniakiem w tempurze, marchewką w sezamie i chili 6 szt.
- Futomaki ze smażonym tofu, ogórkiem, cukinią, sansho bez ryży 6szt.
- Uramaki z pieczoną papryką, humusem, awokado i gorczycą 8szt.
- Uramaki z musem z kalafiora i maku 8szt.
Cena setu składającego się z 48 kawałków to 160 zł. Zamówienia przyjmujemy wyłącznie z wyprzedzeniem.
Telefon: 881 767 545.